You got ideas from dreams

Hei alle kjære lesere☼

 

Hva synes dere om drømmer?

jeg liker hvertfall drømmer og synes det er fasinerende, man kan faktisk komme med gode løsninger ved å sove og drømme :).

 

liker dere å lese illustrert vitenskap?, det gjør jeg (liten nørd jeg 8)..) men i et av # av illustrert vitenskap så hadde de skrevet en artikkel om drømmer og om personer som har blitt kjent for en eller annen formel (matte) eller for en ide/løsning, og de drømte seg til det de ble kjent for :).

Nå har jeg startet å skrive de mest spennende drømmene mine i en bok (sært..) men jeg synes det var en veldig god ide :) fordi jeg har planer om å bruke de "drømmene" som ideer til animasjoner jeg kommer til å lage senere :)

 

Hvis dere er sånne som meg som liker å finne ut hvordan alt funker, så bør dere begynne å lese om drømmer.

det er faktisk veldig spennende :).

 

også må jeg bare si unnskyld for lite blogging på denne bloggen her :/, men nå som jeg har to blogger så skriver jeg egentlig mest på min andre blogg martisdiary.blogg.no også skriver jeg på denne bloggen når jeg har noe å komme med om animasjon. så det hadde vært hyggelig om dere sjekket ut min andre blogg ;)

 

jeg tror jeg også kommer til å skrive om ting jeg synes er spennende på denne bloggen, f.eks drømmer og andre morrosaker jeg kommer opp med :D, hva synes dere om det?, og da kommer jeg også selvfølgelig til ta de innleggene like seriøse som skole innleveringer ;), i promise!.

 

-peace

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

animartine

animartine

17, Ås

Hei! jeg er en jente på 17 år, jeg elsker hester, anime, og er en stor gamer! (4Life). Dette er en tema blogg og I denne bloggen kommer jeg til å skrive mye om animasjon ;) Håper denne bloggen er underholdene og til stoor hjelp og inspirasjon til alle dere der ute. lyst å følge meg på twitter? :) https://twitter.com/My_Wicky_Life (jeg har også en blogg hvor jeg skriver om min hverdag, martisdiary.blogg.no)

Kategorier

Arkiv

hits