home sweet home

Hei awesome folks!

 

nå er jeg hjemme igjen fra helgetur hos farmor og farfar :), og det var faktisk veldig gøy, tross i at jeg glemte tilkoblingskabelen for tegnebrettet mitt, så det ble ikke noe av å tegne og animere.... menmen..

Siden det snødde så mye, så bestemte vi oss for å ake!, og det er første gangen på mangemange år! (uff.. hørtes litt gammel ut der..)siden kjelkene var på lofte og vi ikke gadd å ta de frem før dagen etterpå, så måtte vi være kreative å gå for søppelposer x), gøy for det da ^^.

 

dagen etter på så fant vi frem kjelkene.jeg må innrømme at det var ganske merkelig å ake, når jeg tenker meg om så var det langt fra sånn som det var når jeg var mindre fordi når jeg var mindre så tenkte jeg bare på hvor gøy det var å ake, men nå så var det også veldig gøy offcourse! men jeg tenkte også på hvor bra trening dette er, og hvor mange kalorier som blir brent bort osv.. og det er noe jeg ALDRI tenkte på når jeg var mindre. noen andre som også har det litt sånn?

og ellers så klarte vi også å filme noe av det morsomste jeg har sett hvertfall xD, men jeg bare må forsvare meg med at den kjelka var løs på mange steder!, og det gjorde at jeg mistet litt kontrollenxD (jeg legger ut videoen neders i innlegget.)

også var vi innom farfar på sykehjemmet også da, var veldig hyggelig å se han igjen også :)

 

og hver kveld før jeg la meg, så satt jeg i senga og så på en del episoder av ghost hunt i mørket, helt alene. og det var skummelt! (just the way i like it) 

litt skummelt å se disse i mørket da xD:jeg anbefaler virkelig alle til å se denne anime serien!, den er kjempe bra!.

 

men her har dere videoen, hvor jeg tryna like a baws! B-)

video:likeabaws

jeg har forresten på meg Daniel sine briller, siden jeg tenkte at de ville skjerme meg for snøen som pisket meg i øynene når jeg akte x).

 

hva har dere gjort i helga da?

 

-peace out! ;D

Én kommentar

Silje

16.12.2012 kl.21:34

så koselig da :D

Skriv en ny kommentar

animartine

animartine

17, Ås

Hei! jeg er en jente på 17 år, jeg elsker hester, anime, og er en stor gamer! (4Life). Dette er en tema blogg og I denne bloggen kommer jeg til å skrive mye om animasjon ;) Håper denne bloggen er underholdene og til stoor hjelp og inspirasjon til alle dere der ute. lyst å følge meg på twitter? :) https://twitter.com/My_Wicky_Life (jeg har også en blogg hvor jeg skriver om min hverdag, martisdiary.blogg.no)

Kategorier

Arkiv

hits