Min AWESOME dag!

HEI KULE FOLK!

 

I dag så har jeg vært på senteret og kjøpt julegaver til alle vennene mine! :D

jeg var sammen med en venninde på fra skolen, og mens hun var der sammen med meg så fant jeg INGEN TING å kjøpe til vennene mine, men med en gang hun stakk så fant jeg veldig fort ut hva jeg skulle kjøpe (rart...)

jeg kan ikke vise gavene her nå, men etter jul så kan jeg vise dere hva jeg kjøpte til dem ;) jeg er hvertfall fornøyd med dem xD.

men jeg avsporet litt fra gave kjøpene og begynte å se litt på klær som jeg ønsker meg (selvfølgelig så måtte jeg avspore..)

her er noe av det jeg fant på gina som jeg ønsker meg :)

(hadde bare mobilen til å ta bilder idag, så sorry for dårlig bildekvalitet.)den buksa er bare til å sikle for!, den er så tøff og såååå fin! <3også MÅÅ jeg skaffe meg denne blazeren!, jeg bare ELSKER at den er lengre forann enn bak <3

 

også skulle jeg bort for å kjøpe iskaffe (må være verdens beste iskaffe!, du finner den på Ski storsenter på broa, på en av de kafeene der<3 anbefaler ALLE å smake!) og da møtte jeg på han kule fyren her:


han var der å signerte boka si :).

 

også dro jeg på gamestop for å sjekke om de hadde skyrim til PS3, og det hadde de! og det var til og med 20% rabatt :D. også fikk jeg med et kart over verdenen i Skyrim som jeg hang opp på veggen med en gang jeg kom hjem x)


kuleste plakaten jeg noen gang har hatt! xD

 

Hva har dere gjort i dag?

har dere smakt iskaffen på Ski storsenter på kafeen på broa?

 

-Martine

4 kommentarer

Gry-J

18.12.2012 kl.21:29

Du er klar over at Skyrim har utrolig mye bugs på ps3? Har en fyr i familien som angra som bare det etter han hadde kjøpt det, fordi det var BARE BUGS. Er ikke verdt det, mye bedre å ha det på pc.

animartine

18.12.2012 kl.21:37

Gry: ojj da :( heldig vis så kan jeg levere den inn igjen :) takk for at du sa ifra :)

Gry-J

18.12.2012 kl.21:49

Ingen problem, hadde jo vært for dumt om du begynte å spille det å endte opp med å gi opp fordi det var så mye bugs.

;D

19.12.2012 kl.20:18

du er vaker

Skriv en ny kommentar

animartine

animartine

17, Ås

Hei! jeg er en jente på 17 år, jeg elsker hester, anime, og er en stor gamer! (4Life). Dette er en tema blogg og I denne bloggen kommer jeg til å skrive mye om animasjon ;) Håper denne bloggen er underholdene og til stoor hjelp og inspirasjon til alle dere der ute. lyst å følge meg på twitter? :) https://twitter.com/My_Wicky_Life (jeg har også en blogg hvor jeg skriver om min hverdag, martisdiary.blogg.no)

Kategorier

Arkiv

hits