min dag idag :)

Hei herligheter der ute!

 

I dag så er det jo 21.Desember og SISTE SKOLEDAG for en del av oss <3.

rett etter at vi sluttet på skolen idag så dro jeg rett til min beste venn, og vi koste oss med pizza og kakao med vaniljeis og marsmellows <3 nam!.

også prøvde vi å filme inn en video hvor jeg svarte på spørsmål send inn av dere :), i starten var det sinnsykt flaut!, men vi fikk det til etter hvert håper jeg :D..

Men nå er jeg kjempe trøtt så jeg tror jeg vil sove nå og heller være våken i natt (for det er jo ikke skole i morgen, så da gjør det ikke noe om jeg fucker opp døgnrytmen x)..)

 

jeg veet jeg har brukt sinnsykt lang tid med den videoen, men jeg kommer ikke til å legge den ut før neste år en gang i jan/feb..

 

siden jeg ikke vet helt hva jeg skal legge ut bilde nå.. så har jeg bestemt meg for å legge ut bilde av meg som liten bebish.tulla!, men den var søte da! <3 (ikke spørr meg om hva de greiene på babyen er..) her er det faktisk 5 min siden den ble født, så det var en søt liten fersking<3 og den første av grisene som kom
 

Hva har dere gjort i dag da?

 

-Martine

 

3 kommentarer

Malin Susann

21.12.2012 kl.18:25

Fin blogg :) Ta gjerne en titt innom bloggen min og legg meg gjerne til som bloggvenn!

Linn Nygaard

21.12.2012 kl.18:31

Herregud, så søte små grisunger!

NikkiKristin

21.12.2012 kl.18:51

Awwww<3 så søt<3<3<3<3

Skriv en ny kommentar

animartine

animartine

17, Ås

Hei! jeg er en jente på 17 år, jeg elsker hester, anime, og er en stor gamer! (4Life). Dette er en tema blogg og I denne bloggen kommer jeg til å skrive mye om animasjon ;) Håper denne bloggen er underholdene og til stoor hjelp og inspirasjon til alle dere der ute. lyst å følge meg på twitter? :) https://twitter.com/My_Wicky_Life (jeg har også en blogg hvor jeg skriver om min hverdag, martisdiary.blogg.no)

Kategorier

Arkiv

hits