To day was a GOOD GOOD day <3

Hei englefjes!

 

I dag så har jeg vært med med to herlige venner!, Issa (Isabella) og Mie <3 .

Vi møttes klokka 2 på Ski storsenter og bare gikk rundt og snakket og så etter noen gaver, det var bare helt SINNSYKT herlig å se dem igjen :).

senere på dagen så dro vi på en kafe og spiste litt mat og snakket enda mer, også ga vi hverandre gaver (jeg overtalte Mie og Issa om å åpne sine fordi jeg liker å se om de virkelig liker gavene sine x), Mie åpnet sin, mens Issa ville ikke ødelegge tradisjoner og åpner den heller på julaften, men vi ble enige om at hun skulle sende meg mld når hun åpner den og sånt, hehe close enought.. xD)

også åpnet jeg mine gaver fra dem, og jeg fikk de fine gavene!. Jeg fikk et par øredobber i sølv med hjerter på av Mie, og gull-glitter eyeliner og neglelakk som matcher fra viva la diva (elsker det merke!)fra Issa.

 

tusen tusen takk rosa prinsesse-Mie og AWESOME Issa <3.

 

Også skilte vi lag og jeg og Mie tokk bussen hjem igjen..

Når Mie gikk av der hun skulle så merket jeg at det var ei jente som stirret på meg fra setet på andre siden, også stirret jeg tilbake på henne, og vi stirret kjeeempe lenge! (flaut :P) men jeg følte at hun så kjent ut...

Også så jeg det! det var jo CAMILLA! :D, hun er ei venninde fra sommerkurset i animasjon og anime som vi var på denne sommeren som var :D, gjett så glad jeg var for å se henne igjen a!. Vi snakket litt om hvordan vi hadde det og sånt, men så rakk vi ikke mer for da skulle jeg nemlig av bussen (det er noe av det værste med å møte noen du ikke har sett på en stund PÅ bussen..) Men jeg håper vi møtes igjen snart da :), og at vi får mer tid til å snakke x).

 

men nå skal jeg spise lasagne, mens jeg pakker inn enda en gave til Issa og Mie :) de skal nemlig få et foto hver av meg :D


hva synes dere?, tror dere de vil like den? :)

 

-Martine

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

animartine

animartine

17, Ås

Hei! jeg er en jente på 17 år, jeg elsker hester, anime, og er en stor gamer! (4Life). Dette er en tema blogg og I denne bloggen kommer jeg til å skrive mye om animasjon ;) Håper denne bloggen er underholdene og til stoor hjelp og inspirasjon til alle dere der ute. lyst å følge meg på twitter? :) https://twitter.com/My_Wicky_Life (jeg har også en blogg hvor jeg skriver om min hverdag, martisdiary.blogg.no)

Kategorier

Arkiv

hits