skulle ut å kjøpe beskyttelse til mobilskjermen...kom hjem med en nintendo 3ds xD

 

Hei sveis! :9

 

Som det står over her så måtte jeg ut på butikken for å kjøpe skjermbeskytter til den nye fancy mobilen min fordi akkurat nå så har jeg en mobil med masse logoer over hele skjermen xD


og de er veldig mye i veien... men det var så dumt fordi jeg håpet veldig på at butikken skulle være åpen MEN det var den desverre ikke så det får jeg kjøpe en annen gang snart (håper jeg).

 

men så gikk jeg innom Coop Ekstra og håpet å finne noe der, men jeg fant ikke noe annet en et godt tilbud på Nintendo 3DS :) (1098kr) så jeg kjøpte den veldig spontant ( jeg har ønsket meg den, så det var et godt spontant-kjøp xD)


og da kjøpte jeg like gjerne et spill jeg også har ønsket meg :3Og til slutt så dro jeg innom Nille for å kjøpe en perm jeg kan ha alle tegningene mine inni :)


(også sånne "lommer")


men jeg synes permen er veldig kjedelig så jeg kommer nok til å style den opp (skriver sikkert om det senere)

 

Men nå så må jeg spare resten av pengene mine til 2.januar for da skal jeg på shopping med ei venn og det gleder jeg meg VELDIG til :D

Har dere kjøpt eller fått noe fint i det siste da?

 

-Martine :)

4 kommentarer

haha, ja veldig spontant:)

Heldig da:)

Gry-J

29.12.2012 kl.23:40

Når jeg kjøpte min 3DS var det også veldig spontant, og selv om jeg følte at jeg hadde brukt litt for mye penger på kort tid så angrer jeg ikke. Min var litt dyrere enn din og, siden det er en 3DS XL.

animartine

29.12.2012 kl.23:42

Gry: oja, hvor mye betalte du? :), jeg er også veldig fornøyd xD

Gry-J

29.12.2012 kl.23:44

1599 kostet selve DS'n men kjøpte jo diverse spill og tilbehør i tillegg. Så hele bestillingen ble på nærmere 3000kr. :)

Skriv en ny kommentar

animartine

animartine

17, Ås

Hei! jeg er en jente på 17 år, jeg elsker hester, anime, og er en stor gamer! (4Life). Dette er min blogg og I denne bloggen kommer jeg til å skrive mye om animasjon ;), og også om min hverdag. Håper denne bloggen er underholdene og til stoor hjelp og inspirasjon til alle dere der ute. lyst å følge meg på twitter? :) https://twitter.com/My_Wicky_Life

Kategorier

Arkiv

hits