Jentekveld

Hei Folks! :)

 

Pappa har dratt på tur, som betyr at jeg, mamma og Daniel er alene hjemme. som betyr at vi skal gjøre akkurat det vi pleier å gjøre på en lørdagskveld x)..

Fordi vi pleier ALLTID å gjøre det samme HVER lørdag, noen som jeg synes er kjempe bra fordi vi da, har gjort lørdagen til noe spesielt :).

vi spiser ALDRI noe hverdagsmiddag på en lørdag, vi spiser ganske mye kylling og pommes frites (eller ris), lasagne, chilli con carne, hjemmelaget pizza, Taco, eller pappas spesial (noe mexicansk greier) men i dag så skal vi ha biffsalat <3, nam!.

og etter middagen så setter vi på en ny film (kan si at familien våres er veldig film-likere.. hehe.. x), vi kjøper ALLTID en eller flere filmer hver uke)


og det er i hvertfall noe jeg er glad for ♥

 

men i dag så er ikke pappa hjemme, så da må vi sette på en film vi har sett før (håper på Ringenes Herre ^^)


men mamma er ikke så glad i blod og sånt så det tviler jeg sterkt på x)..

såå da blir det nok å se noe gammeldags og romantisk f.eks stolthet og fordommer (ingen problemer med det, liker det jeg ♥)

også pleier vi egentlig å spise is på lørdager, men i dag så blir det sikkert potetgull :).

 

Men dette er i hverfall hvorfor jeg bare ELSKER lørdager ♥

men nå så sitter jeg å ser på mangemange episoder av en serie jeg har blitt skikkelig stor fan av:

ELSKER denne serien ♥, den er bare såå -Amazing, did you see what i did there? x) (dere som har sett serien, eller ser på den, skjønner den sikkert)

men jeg anbefaler dere å se den ;), den er kjempe bra! :)

 

Hva pleier dere å gjøre på lørdags kvelden?

 

har dere sett/eller ser på pretty little liars?, og hva synes dere om serien?

 

-M


 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

animartine

animartine

18, Ås

Hei! jeg er en jente på 17 år, jeg elsker hester, anime, og er en stor gamer! (4Life). Dette er min blogg og I denne bloggen kommer jeg til å skrive mye om animasjon ;), og også om min hverdag. Håper denne bloggen er underholdene og til stoor hjelp og inspirasjon til alle dere der ute. lyst å følge meg på twitter? :) https://twitter.com/My_Wicky_Life

Kategorier

Arkiv

hits