Nidar stop-motion animasjon

Hei og god natt herlige folks!

dere husker kanskje om den gangen i ferien hvor jeg fikk en mail fra animasjonsdepartemente som spurte om jeg ville være med og se på de holde på med en nidar stop motion reklame?, og jeg sa at jeg hadde sendt meldig og takket ja? :)

vell.. den mld ble vist aldri sent, fant jeg ut i går.. (haha,og jeg som hadde gått rundt og ventet på svar...) menmen.. nå har jeg hvertfall fått sendt den OG fått svar tilbake :D

så da skal jeg skippe skolen tirsdag den 15.Januar for å komme og lære av dem :D (får fravær fra skolen da men.. men dette er virkelig viktig for meg, så jeg er villig til å ta den sjangsen)

 

Gleder meg!, og har allerede begynt å skrive ned spørsmål om det jeg lurer på :) ( er ikke sikkert jeg får ta bilder den dagen, og snakke så mye om det som skjer der inne, men skal prøve å skrive så mye jeg kan om den dagen.)

her er noe prosjekter de har jobbet med tidligere, de har laget noen veldig kule reklamer og andre animasjoner ;) :


har dere sett denne kule reklamen?. ikke det?, her har dere en link:

https://www.youtube.com/watch?v=sdPK6sc5IPo

 

også har de laget denne, som også var veldig bra laget:'

http://vimeo.com/38635997

 

også noen andre kule animasjoner ;), sjekk de ut på denne siden her da vell:

http://animasjonsdepartementet.no/

 

-Martine

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

animartine

animartine

18, Ås

Hei! jeg er en jente på 17 år, jeg elsker hester, anime, og er en stor gamer! (4Life). Dette er min blogg og I denne bloggen kommer jeg til å skrive mye om animasjon ;), og også om min hverdag. Håper denne bloggen er underholdene og til stoor hjelp og inspirasjon til alle dere der ute. lyst å følge meg på twitter? :) https://twitter.com/My_Wicky_Life

Kategorier

Arkiv

hits