Pretty Little Liars is so -A mazing

Elsker denne serien, og det er derfor jeg vil anbefale denne til dere herlige lesere♥

Jeg ble tipset av ei vennine om denne serien i ferien, og fortalte meg at jeg kom til å bli helt hekta på denne serien :)

og vet dere hva!?

jeg ble helt hekta etter første episode! :), og jeg ser rundt 5-7 episoder hver dag! :O

 

serien handler om en vennegjeng som mister kontakten med hverandre etter en overnatting hvor en av jentene (Allison) på mystisk vis forsvinner. etter ett år får de kontakt igjen og Allison blir funnet død.

Vennegjengen har en stor hemmelighet om at de stadig vekk blir kontaktet via meldinger eller brev, eller på andre måter fra en mystisk person som bare kaller seg for -A, og de har små tanker om at det er fra Allison..


Vennegjengen blir praktisk talt styrt av denne mystiske A, og jentene prøver å komme frem til sannheten, problemet er bare at A er ALLTID et hode forann...

Denne serien er fult med så mye romanse, mysterier og overraskelser og det er det jeg liker så veldig godt med denne serien.

og det er derfor jeg vil at dere skal se en episode før dere sier noe om denne serien, for den er veldig bra :)

 

her finner dere alle sesongene:

http://www.1channel.ch/tv-350641-Pretty-Little-Liars

 

ha en fin dag videre! ;)

 

-M

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

animartine

animartine

18, Ås

Hei! jeg er en jente på 17 år, jeg elsker hester, anime, og er en stor gamer! (4Life). Dette er min blogg og I denne bloggen kommer jeg til å skrive mye om animasjon ;), og også om min hverdag. Håper denne bloggen er underholdene og til stoor hjelp og inspirasjon til alle dere der ute. lyst å følge meg på twitter? :) https://twitter.com/My_Wicky_Life

Kategorier

Arkiv

hits