En Tur til frisøren. FØR/ETTER BILDER

Hei igjen x)

 

Såå.. Idag etter skolen så dro jeg en tur til frisøren for å få gjort første fase av mitt nytt-hår prosjekt ( innlegget hvor jeg forklarte hvordan jeg vil ha håret mitt finner du her.)

men jeg ble ikke så fornøyd med det side hun som klippet meg, klippet panneluggen alt for kort, noe som gjør det vanskelig å style håret uten at det ser for rart ut (rettelse: uten at det ser ut som at jeg ikke har noe pannelugg..) men det tar heldig vis ikke langt tid før det lille jeg trenger har vokst ut igjen,  også skal mamma fikse håret mitt enda litt mer i morgen så da blir alt perfekt :).

her er et bilde av hvordan panneluggen så ut før:

og dette er etter bilder :)

her måtte jeg fikse på håret, så det meste av hva frisøren har gjort er veldig godt gjemt bak der x).. så i morgen skal jeg faktisk be mamma om å gjøre noe med det O.o (hun skjønner hvertfall hvordan jeg vil ha det.)

så det jeg skal fikse på er å ha mer fylde (mer "hår") på panneluggen and VOILA! done! :).

men resten frisøren har gjort, er jeg veldig fornøyd med :) hun klippet skrått ned så jeg fikk de "fallene" når jeg setter opp håret <3 og det er sånt jeg virkelig elsker ^.^ <3.

KVISETRYNE!!  \(^.^)/ woop..woop.. (hate those bastards!..)

ogsåå skal jeg også farge håret mitt i morgen :D og etter det så gjennstår det bare å stripe det med mørk røde striper! :) .

Hva synes dere?

og hva synes dere om min ekstreme makeover plan for håret mitt? :)

 

-Martine 。◕‿◕。

 

 

 

 

2 kommentarer

Janne, kommenterer tilbake

11.01.2013 kl.20:39

fint ;D

NikkiKristin

11.01.2013 kl.20:40

det ble fint^^

Skriv en ny kommentar

animartine

animartine

18, Ås

Hei, jeg er meg, 18 år, BIG fan av anime, japan, lage animasjoner, ridning og gaming. spille de beste spillene :3.. så det er det bloggen min handler om, og jeg håper bloggen min er bra nok til at du vil lese den :) -Martine 。◕‿◕。

Kategorier

Arkiv

hits