Hobbiten

Heeey! I går så var jeg og to venner på kino og så.... wait for it....wait for it...... HOBBITEN!, også måtte vi jo selvfølgelig se den i 3D også da :). Og som den ringenes herre fan som jeg er, så likte jeg filmen veldig godt, men jeg synes at Ringenes Herre har en bedre handling :3..
Vi hadde nesten litt uflaks med at vi måtte sitte fra hverandre og sånt MEEEN.. heldig vis så fikk vi fikset på det. Og jeg synes hvertall det var en gøy og koselig tur med dere,eller hva synes dere Jakob og Lotte? (hvis dere leser dette xD...)

Her kommer noen koselige bilder fra turen, enjoy!

Jaahh.. så vi prøvde oss på noe jeg alltid har hatt lyst til å gjøre :D ta bilder i en fotoboks med venner!. Dessverre var ikke vi så flinke til det.. vi tokk 4 bilder hvor det var et bilde vi fikk med alle 3 på. Men når vi skulle velge det bildet å printe ut så trykket vi feil. Og fikk bare ett med meg og Jakob... men neste gang Lotte!. Da skal vi to ta gode bilder :D, i promise!

Noen som har sett Hobbiten enda?, hva synes dere om filmen?


-Martine

Én kommentar

Gjett hvem jeg er? :3

15.01.2013 kl.19:42

Naaaww.. Det siste bilde var så søtt. Det av deg og Jakob <3

Klem fra en godvenn/bestevenn <3

Skriv en ny kommentar

animartine

animartine

18, Ås

Hei, jeg er meg, 18 år, BIG fan av anime, japan, lage animasjoner, ridning og gaming. spille de beste spillene :3.. så det er det bloggen min handler om, og jeg håper bloggen min er bra nok til at du vil lese den :) -Martine 。◕‿◕。

Kategorier

Arkiv

hits