How to draw manga

Hei folks!
For noen dager siden så bestemte jeg meg for å åpne denne boka og lære meg og tegne fra side 1 til slutt :)

Så nå har jeg kommet gjennom 4 sider og "lært å tegne" en han forann og i profil. Og det som er nytt er at det er første gang jeg tegner en han. Haha.. jeg vet ikke helt hvorfor det er sånn.. men det er vel kanskje fordi det er lettere å tegne hun? :p..

Jaja..

Sånn ble det :) jeg er ikke heelt ferdig med dem enda.. jeg har egentlig planer om å overføre dem til pcen så jeg kan farge og skyggelegge der :), pluss at det er noen feil jeg vil rette på de bildene :p (er ikke helt fornøyd enda..)

Men ellers, hva synes dere? :)

-M

3 kommentarer

Mshildur90

01.02.2013 kl.22:20

Så bra ut dette! Jeg liker å tegne litt sånn anime-aktig til tider, men jeg har bare brukt bilder på nett som jeg har hermet etter for å lære meg :) Her lærer du jo mer oppbygningen osv :) Tror egentlig ikke gutter er enklere å tegne enn jenter, jeg tror det rett og slett bare er mer populært og morsomt å tegne jenter enn gutter ;)

animartine

01.02.2013 kl.22:27

Mshildur90: takk :), jeg pleier også å bruke nettet til å herme etter bilder og sånt :), men det er jo også ganske greit å ha alt samlet på et sted også :). Også har du rett der! det er nok morsomere å tegne jenter x)

kawaiipandaa

02.02.2013 kl.02:11

Så kult, har også en lær-deg-å-tegne-manga bok! OuO

Skriv en ny kommentar

animartine

animartine

18, Ås

Hei, jeg er meg, 18 år, BIG fan av anime, japan, lage animasjoner, ridning og gaming. spille de beste spillene :3.. så det er det bloggen min handler om, og jeg håper bloggen min er bra nok til at du vil lese den :) -Martine 。◕‿◕。

Kategorier

Arkiv

hits