hade liv..hei fengsel

Hei folks!

jeg har hatt en så fantastisk ferie! jeg og Lotte spilte bowling forrige søndag, også dro vi til byen på mandag og shoppet og spiste og hadde det kjempe gøy :) og på Onsdag hadde vi en ridetime som også var gøy, og på torsdag skulle jeg og Lotte på klatring men så endte vi igjen med bowling (var fortsatt kjempe gøy da!) også var jeg hos farmor og farfar resten av ferien :) sammen med brødre og pappa :)

og så nørder som jeg og brødrene mine er så la vi oss i snøen og så på stjerner og planeter og bare snakket om verdensrommet lol! (men var gøy da :).)

men nå er det over...

 

vi har egentlig time nå, men jeg synes det ikke er så gøy så jeg sitter å ser på en koreansk live serie som heter absolut boyfriend (zettai Kareshi) jeg leser også mangaen og DEN er så bra! anbefaler alle å sjekke den ut! ;)

 

hørt om den?

 

ps. laget et innlegg om mangaen og serien litt senere i dag såå

 

stay tuned!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

animartine

animartine

18, Ås

Hei, jeg er meg, 18 år, BIG fan av anime, japan, lage animasjoner, ridning og gaming. spille de beste spillene :3.. så det er det bloggen min handler om, og jeg håper bloggen min er bra nok til at du vil lese den :) -Martine 。◕‿◕。

Kategorier

Arkiv

hits