Absolute Boyfriend

Hei kjære lesere!

 

skulle egentlig skrive om det i går.. men så kom det opp noe så jeg har valgt å gjøre det nå :) (i skole timen)

 

For jeg har startet å lese en manga som heter Absolute boyfriend (Zettai Kareshi) som er så morsom og bra! dere bare MÅ MÅ MÅÅ sjekke den ut!.

så det handler om hun jenta i midten av bildet som er helt elendig i kjærlighets livet, hun kommer så over en gutt i samme alderen som forteller henne at han kan forandre livet hennes og gir henne et kort til en nettside hvor hun kan kjøpe seg en kjæreste i cyborg form (altså ikke ekte menneske,men en robot.)

hun bestemmer seg for å prøve den ut og bestiller derfor en cyborg, og hun må svare på masse spørsmål for å få en "skreddersydd kjæreste" som er perfekt for henne.

hun får han først en prøveperiode på noen dager, og kan derretter bestemme om hun vil kjøpe han eller ikke.

 

det er her det begynner å oppstå mange problemer, hun får masse gjeld, hun synes at han alltid er i veien, og vil gjøre alt for at ingen andre får vite at han egentlig er en robot.

 

jeg har ikke lest så mye av mangaen enda men jeg har lest nok til å skjønne at den er bra (jeg har også lest av andre som synes at slutten er kjempe trist..)

men jeg syntes i hvertfall at den er så bra så jeg prøvde å søke rundt om det fantes en anime til den, men jeg fant raskt ut at det ikke fantes noen anime, men en koreansk ekte-mennesker-show (teit navn..jeg vet...)

men jeg prøvde meg på den serien og har sett 5 episoder og synes at den også er kjempe bra! denne serien er ikke lik mangaen men man skjønner fortsatt at det er samme handlig, så jeg anbefaler dere å sjekke ut denne også!

en ting til: hun blir gradvis forelsket i sjefen sin (ekte menneske btw!) og han er også forelsket i henne. den eneste som kommer i veien for de to er henne robot kjæreste.

 

her har dere første episode! sjekk den ut!!! ASAP. x)

 

 

-Peace Out

 

2 kommentarer

Gry-J

27.02.2013 kl.12:09

Vel det virker mer som en episode etter serien, enn første episode da men

animartine

27.02.2013 kl.14:27

Gry: hva mener du?

Skriv en ny kommentar

animartine

animartine

18, Ås

Hei, jeg er meg, 18 år, BIG fan av anime, japan, lage animasjoner, ridning og gaming. spille de beste spillene :3.. så det er det bloggen min handler om, og jeg håper bloggen min er bra nok til at du vil lese den :) -Martine 。◕‿◕。

Kategorier

Arkiv

hits