Har jeg slutta å blogge??!

Lenge siden sist kjære folk!

 

jeg har faktisk veldig dårlig samvittighet fordi jeg ikke har skrevet noe på en stund, og det var faktisk en periode hvor jeg faktisk tenkt å slutte.. men jeg skal si HELT ÆRLIG at jeg ikke klarer å slutte! :)

Jeg har faktisk vært innom profilen min hver eneste dag for å lese blogg-venners innlegg, til og med vært innom profilen min flere en en gang om dagen :)

men grunnen til at jeg ikke har skrevet noe på en stund er fordi jeg ikke har hatt noe å skrive om (og jeg synes det er bedre å ikke skrive noe, fremfor å skrive om en kjedelig dag..sååå...)

men jeg har bestemt meg for å lage en ny blogg, siden jeg ikke synes denne bloggen passer til meg lenger (vanskelig å forklare hvorfor, også orker jeg ikke forklare..hehe..)

-M

p.s! jeg kommer til å sende venne forespørsel til alle blogg venner på nytt fra den nye blogg profilen, så jeg håper virkelig alle har lyst å legge meg til på nytt :)


også et bilde av en kanin, siden de er såå søte! nawiiiiiii <3

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

animartine

animartine

18, Ås

Hei, jeg er meg, 18 år, BIG fan av anime, japan, lage animasjoner, ridning og gaming. spille de beste spillene :3.. så det er det bloggen min handler om, og jeg håper bloggen min er bra nok til at du vil lese den :) -Martine 。◕‿◕。

Kategorier

Arkiv

hits